top of page

Sedinta foto de portret acasa, in studio sau in locatie

Sedinta foto Bucuresti

Bine ati venit pe un site de fotografi profesionisti din Bucuresti, specializati in fotografie de portret si sedinte foto imersive, atat acasa cat si in studio sau in locatie.

Suntem o echipa bine pregatita, cu un echipament fotografic de top si cu experienta cladita prin observatie atenta, studiu extins si practica indelung exersata. Si cu multa admiratie si pasiune pentru arta fotografica.

Am inceput prezentarea paginii de sedinte foto Bucuresti cu o selectie de fotografii din portofoliul nostru pentru ca ele vorbesc cel mai bine despre calitatea serviciilor oferite. Si speram ca sunteti in acelasi gand cu noi, cand afirmam ca acestea sunt nu doar fotografii frumoase, cu armonii de culoare si bine compuse, ci spun multe si despre persoana fotografiata, iar prin ecleraj transmit si anumite stari, conturand astfel un portret fotografic de impact. Obtinem acest rezultat pentru ca facem acest lucru cu multa daruire si ne punem toata priceperea la bataie in a oferi o experienta completa si foarte placuta a unei sedinte foto profesioniste.

Pe aceasta pagina prezentam in principal sedinte foto Bucuresti cu accent pe sedinta foto familie, sedinta foto gravide, sedinta foto nou nascut, sedinta foto botez, sedinte foto copii, sedinta foto portret, poze profesionale business, poze de profil, personal branding si poze de cuplu.

Pentru o prezentare mai aplicata si extinsa a experientei unei sedinte foto beauty in stil de portretistica fine art, va invitam pe pagina de sedinta foto fashion.

Pentru experiente speciale, sezoniere, va invitam pe pagina cu sedinta foto de Craciun in Bucuresti.

Sunt multe intrebari pe care le punem in discutia dinaintea unei sedinte foto de portret. 

- Care e profesia ta?

- Pentru ce ai nevoie de un portret fotografic?

- Ce vrei sa transmiti?

Avem nevoie de raspunsurile lor pentru a intelege care e scopul final al fotografiilor solicitate si cine e persoana pe care o fotografiem. Sa-i intelegem bine nevoile si sa ne apropiem atat de mult incat, la finalul discutiei, sa obtinem o fotografie de portret reusita, nu doar frumoasa.

Sunt multe decizii pe care le luam in urma unei astfel de discutii, de la modul de incadrare, la felul in care distribuim lumina, la alegerea si armonia culorilor; toate sunt menite sa sustina ceea ce doreste sa transmita persoana fotografiata.

Iar aceasta discutie o purtam, in variatii de nuante, cu toti clientii nostri, indiferent ca e vorba  de fotografii de portret profesional, poze de profil, fotografii pentru industria fashion sau o sedinta foto cu o viitoare mamica sau cu un nou-nascut.

Pregatirea pentru o sedinta foto portret este jumatate din fotografia care ajunge in rama. Pentru ca ne ajuta si pe noi, pe fotografi, sa alegem un stil in armonie cu intentia celui fotografiat, dar il ajuta si pe acesta din urma sa isi potriveasca starea de relaxare cu propunerile fotografului.

Si astfel sedinta foto propriu-zisa ajunge sa fie un mic pas de dans intre pregatirea si editarea fotografiilor. 😊

Ne bucuram mult pentru ocazia intermediata de aceste sedinte foto de a cunoaste mereu alti oameni. Si ne bucuram sa ne intoarcem din cand in cand la fotografiile pe care, impreuna, le-am creat.

Pentru programari click aici

personal branding | sedinte foto familie | poze profesionale business | poza profil | sedinta foto gravide acasa | sedinta foto nou nascuti

logo photo bites.png
bottom of page