top of page

Fotografie fashion

Câteva note de(spre) feminitate

Fie ca va doriti experienta plina de gratie si rafinament a unui shoot glamour, sa puneti în valoare noi produse vestimentare cu ajutorul unor fotografii artistice, sa duceti sedinta foto boudoir la care va ganditi de ceva vreme in zona de arta fotografica, sau doar sa dati un aer fresh si original feedului din retelele sociale, echipa Photo Bites este la dispozitia dumneavoastra pentru a crea rezultatul dorit. Oferim servicii de fotografie fashion si fotografie boudoir pentru cele mai înalte standarde în studioul nostru profesional sau orice locatie va ofera inspiratie. Daca v-ati imaginat vreodata cum s-ar simti sa pozati pentru o coperta a revistei Vogue, ori un photoshoot clasic în stilul elegant al modelelor pin-up sau al divelor de la Hollywood, noi va putem aduce viziunea la viata. Cu o echipa prietenoasa care va va face sa va simtiti în largul vostru, obiectivul principal al sedintelor de fotografie glamour si fotografie boudoir este de a va celebra frumusetea naturala intr-un val de lumina îmbietor pentru simturi si in flux continuu de emotie.

Dupa ce ati descoperit si ales tipul de shooting foto pe care îl doriti, urmatorul pas este contactul: fie el fata în fata sau telefonic, va oferim gratuit o sedinta de consultatie, în care vom discuta aspecte propriu zise ale shootului: intentiile  si emotia generala a “tabloului” fotografic pe care doriti sa le transmiteti privitorului. Iubitor de arta fotografica, pasionat de fotografie fashion, sau urmaritor pe retelele sociale, odata discutate scopurile putem satisface orice tip de public prin prisma obiectivului.
În aceasta consultatie scopul nostru este sa întelegem viziunea dumneavoastra pentru sedinta de foto beauty, sau sedinta foto boudoir, si sa discutam termenii, locatia, outfitul si multe altele, pentru ca împreuna sa construim un plan stabil de a va transforma idealurile în realitate. Vom discuta depre lumini, decor, intentie si culoare, despre ce doriti ca acele imagini sa transmita atât individual cât si ca stare de ansamblu. 

Odata aduse în lumina obiectivului toate datele putem începe cea mai frumoasa si incitanta parte: the photoshoot! Echipa noastra dinamica si inovativa va lasa loc liber pentru exprimare, în acelasi timp ghidându-va catre cele mai reusite si atragatoare cadre. Fotografia, ca e ea glamour, fashion, sau chiar boudoir este un dans al simtirilor în culori si atmosfera, pe care noi aici la Photo Bites ne-am antrenat intens sa îl cunoastem foarte îndeaproape. Fie ca vorbim de modele profesioniste precum Arina sau oameni ai artei ca cinematica Ioana noi suntem pregatiti sa asistam,  sa oferim îndrumare, sau doar sa ne lasam condusi în pasii dumneavoastra de dans printr-un joc incredibil de lumini, culoare si atmosfera. Credem ca nu exista eroare în simtiri, iar împreuna le putem explora, punandu-va creativitatea si sarmul interior în prim plan al elegantei. 

 

Dupa terminarea partii de shooting foto a proiectului, urmatorul pas este aducerea cadrelor cele mai reusite la viata cu ajutorul metodelor noastre speciale/profesionale de editare: o parte sine qua non a procesului artistic, telul acestei etape este evidentierea emotiilor si transformarea tuselor groase initiale în linii fin trase pe coala, alese cu scop si intentie. Acesta parte a procesului este cea care da fotografiilor noastre aerul glamour incontestabil si le ridica de la “fotografii frumoase” la o sarbatoare a frumosului în stil de portretistica fine art.

Iubim atat de mult acest stil fotografic incat aplicam, uneori, aceste tehnici de editare si unor fotografii de la evenimente, pentru a aduce un plus de mood si glamour stilului documentar.
Pentru orice intrebare ai avea, cat si pentru oferte de pret, te invitam sa intri aici.

fotografie fashion | sedinta foto boudoir | photoshoot | fotografie boudoir | arta fotografica  | boudoir | shooting foto | frumusetea naturala | fotografie glamour

logo photo bites.png
bottom of page