top of page

Que rèste-t-il de nos amours ?

Que rèste-t-il de ces beaux jours ?

Intreba Charles Trenet pe un vinil din melancoliile anilor ’40. Ne intrebam si noi cateodata. Si raspunsurile sunt ca ceturile iernii. Tot mai vagi. Asa ca facem stanga-mprejur catre intalnirile cu soare si oameni dragi, cu intamplari voioase, evenimente mici si mari, logodna, cununie, nunta, botez si alte vesele intruniri, adunate cu grija in albume foto carte, alcatuind un raft al bibliotecii si al memoriei pe care praful nu se-aduna si retraim din nou bucuria acelor clipe. Eterna reintoarcere in bucurie. Suna dulceag dar poate fi terapie chiar si pentru cei mai cinici. :)

E frumos si intens sa fii fotograf de eveniment, sa aduni toate vocile unei zile intr-o poveste care sa curga precum vinul in paharele invitatilor la petrecere. Iar daca in loc de unul sunt doi fotografi, ambii cu adrenalina evenimentului in privire (Photo Bites Studio, prezent aici!), povestea se aseaza in straturi tot mai dese, ca faldurile fluturande din rochii de mirese.

Ar fi multe de spus, cu detalii si decoruri de nunti, botezuri si alte bucurii, dar mai punem o lumina difuza, ca o lumanare de botez langa un nou-nascut, doar pe fascinatia noastra pentru pictura si filme, ca de-acolo ni se trage si indemnul de a pune culoarea si lumina in slujba povestii si povestea in slujba vietii.

Poate ca suntem prea sentimentali pentru niste fotografi de eveniment, dar suntem foarte norocosi sa cunoastem oameni pe care altfel nu i-am fi intalnit niciodata si sa fim impreuna cu ei in cele mai fericite momente ale vietii lor.

Stim, e greu sa alegi dintre atatea recomandari de fotografi nunta, botez, eveniment, dar cu siguranta iti doresti fotografii frumoase (si :) nu-i asa?, la preturi accesibile) iar pentru aceasta e nevoie si de fotografi de nunta dedicati, energici si cu o privire avida de frumos si emotie. Mai e nevoie si de o relatie relaxata si deschisa cu acestia. Asa ca e foarte importanta o prima intalnire inainte de eveniment. Poate fi si la o sedinta save the date, poate fi si la o cafea cu arome de ciocolata si caramel. Pot fi si amandoua :). 

N-o sa spunem acum ca suntem cei mai buni fotografi de nunta, evenimente sau petreceri din Bucuresti, Pitesti sau Ploiesti :), dar te invitam sa ne parcurgi tot portofoliul si o sa vezi ca facem cu mult drag ceea ce facem, cu multa atentie la cum deseneaza lumina emotiile, cu grija in postprocesare la editarea culorilor si armonia intregii fotografii si cu o diversitate mare a unghiurilor de fotografiere (evident, datorita faptului ca suntem doi fotografi, deci o mai buna acoperire a tuturor momentelor). Pe scurt, stilul fotografiilor noastre este pictural si documentar, un stil care imbina gratia povestii cu naturaletea vietii.

Vrei sa ne intalnim si sa stii mai multe despre ce putem face impreuna? Ne gasesti oricand, pe pagina cu oferte si preturi.

fotograf evenimente | fotograf logodna | fotograf cununie civila | fotograf nunta | fotograf botez Bucuresti | fotograf profesionist

logo photo bites.png
bottom of page