top of page

Georgiana&Alex si o nunta altfel la Kaia Events Barn

Și-au dorit o altfel de nunta, o nunta ca o petrecere campeneasca. Ar fi vrut să o facă în munți, dar e mai greu să urci bunicii sus pe munte.  Așa că, au ales un hambar îndesat cu toate bunătățile, niște nași de să petreci cu ei până la fundul butoiului (și după) și-au tras în picioare bocanci cu trei rânduri de pingele și dă-i tată, petrecere! Fie ploaie, fie vânt. Care asa au si fost (si daca faci o nunta la hambar sunt sanse mari sa fie, deci keep that in mind)  dar nu i-au oprit din distracție, neam!

De nu se mai dădeau duși nici după ce plecaseră toti invitații, dar totdeauna mai e loc pentru câteva shot-uri de dat. Și s-au dat!

 

Miri mai hotarati sa-si aiba nunta their own way n-am mai vazut. Da’, ne-a placut ce-am vazut! Mirele a mers free style pe combinata de western cu rock’n’rola. Si-a tras omul nostru niste bocanci corecti de rocker si-o camesa ‘nflorata in toate culorile verii de ciripeau pasarelele mai ceva ca-n Vama. Iar mireasa a fost si fata mosului cu o rochie aproape clasica, aproape cuminte, dar a fost si fata Woodstock-ului pe la 2 noaptea, cu o rochie de mireasa boho chic, scoasa la deochi de-o curelusa sprintara din piele neagra, iar the cherry on top a fost o palarie de fetru negru cu boruri largi de nechezau si caii de la Letea.

 

Nasii au zis ca o joaca la class act si le-a iesit. E frumos cand vezi cum un costum nu doar sta pe corp ci face click cu omul. Nu vezi des asta. Iar nasa a aratat cum o rochie de epoca poate fi o rochie eleganta de nunta in orice epoca, daca ai stil. 😎

Ce sa mai, nunta de trait nu de povestit, da' daca tot n-ati avut norocul sa sariti pe aici, luati si va bucurati si cu zambet de mireasa va-mbatati. 🤍  

Ia priviti ce nunta in gradina si-n o mie de culori au tras oamenii aici! (Kaia Events Barn, chapeau!) 🍧🍾🎉

Asa ca, daca esti la inceput de organizare nunta ( sau organizare eveniment, sau pur si simplu vrei o petrecere in gradina) si cauti idei de o nunta altfel, te poti inspira din nunta mica si cocheta a Georgianei si a lui Alex, iar daca vrei poze naturale care sa se apropie de tine si de povestea ta cu pasiune ne poti contacta aici.

 

Iar daca iti doresti servicii complete dintr-un singur loc, oferim pe langa servicii foto si servicii video.

organizare eveniment | organizare nunta | nunta la hambar | o nunta altfel | fotograf pitesti | videograf pitesti

logo photo bites.png
bottom of page