top of page

Gabriela&Cristian&Matias la Amalfi Alegria si biserica Capra

Cu unii oameni faci click din prima clipă, fără tatonări și alte curteniri. Ca dimineața, când tragi draperia și te trezești direct cu ochii-n soare. Așa a fost cu Gabriela, Cristian și Matias. Energie din plin. Și așa a rămas până la sfârșitul nunții&botezului. Că a fost eveniment 2 în 1. Cu de toate și mai ales cu bucurie. Că deh, sunt tineri, sunt frumoși și se iubesc mult.

 

Au facut lucrurile si dupa traditie, cu imbracatul mirilor, lautari, colacul miresei, hora, slujba la biserica Capra, dar si dupa sufletul lor. Si pentru ca plimbarea lor de seara trece pe langa Arena Nationala au zis ca ia!, sa facem noi sedinta foto acolo unde ne regasim in fiecare zi. A mai vazut ea Arena Nationala fumigene, dar fumigene cu vals nu prea cred. E ok, s-a imortalizat (si au reusit sa nu tuseasca pana aproape de finalul dansului)! S-au gasit si cu nasii, s-au jucat pe scari, s-a privit apusul, totul in juma de ora si gata, hai la petrecere!

 

Care e clar, a fost mare! Intr-un loc bine croit  pentru intalniri de astea fericite direct din nume: Amalfi Alegria. Restaurant numa bun sa-ncingi nu o hora mare ci trei! si sa-ti mai ramana si loc berechet de taclale, pahare si zaharicale. Care au fost din plin si pentru unii chiar cu preaplin, ca la orice petrecere pe cinste. Au venit si ursitoarele, si mai ca era sa plece unul din cavalerii de onoare cu ele, asa de bine au ursit. Mai zicem doar ca nici aruncatul buchetului n-a fost intr-o doara, ci intr-o puzderie de fete cochete si vesele, iar cea care a plecat cu el acasa il binemerita. Putem spune ca s-a luptat, dar s-a si castigat.

Dar mai ales s-a castigat o zi frumoasa cu o nunta pe cinste, de care sa-si aduca cu drag aminte toti cei prezenti

Asa ca, daca v-a placut ce-ati vazut si va doriti fotografi de nunta care isi fac treaba cu bucurie si pasiune,  ne gasiti aici

 

Si daca vreti si servicii video facute cu aceeasi daruire se poate, nu trebuie decat sa cereti o oferta in categoria filmari nunti, sau pachet foto video nunta, si rau n-o sa va para 😊

idei sedinta foto nunta | pachete foto video nunta | pret pachet foto video nunta | |

logo photo bites.png
bottom of page